АМБАСАДОРИТЕ НА НАПАГ

Членовите на НАПАГ (најуспешните студенти со просек над 8.5) се истовремено и амбасадори на асоцијацијата бидејќи токму тие ја претставуваат пред јавноста.

Проектот „Амбасадорите на НАПАГ“ предвидува споделување на интервјуа со членовите на Националната асоцијација на престижни академски граѓани (НАПАГ), преку што истите, од една страна ќе добијат дополнителна промоција во јавноста како најупешни студенти во своите струки, а од друга страна ќе ги мотивираат останатите студенти да работат напорно и да ги достагнат нивните успеси.


11855785_10204617899079382_2277751815776225714_n

Интервју со членот на НАПАГ, м-р Небојша Јовановски, новиот архитект во Адора Инженеринг

„Времето е најскапоцениот ресурс, кој во услови на динамично опкружување во кое денес живееме треба рационално, квалитетно и ефикасно да се искористи„


12042956_10205384359717549_7689326020524712402_n

Интервју со Давор Данилоски, добитникот на стипендија за Work&Travel 2015

„Животот го делам на пред Америка и после Америка!“

 


afrim
Интервју со членот на НАПАГ, Африм Реџепи

„Не верувам во резултати преку нок!“

 


kornelija

Интервју со членот на НАПАГ, Корнелија Ѓорѓиеска

„Кога ја работиш работата што ја сакаш, тогаш не работиш, туку уживаш!“


DSC_2852.jpgFINAL....

 Интервју со членот на НАПАГ, Аделина Фејза

„Студирајте го тоа што го сакате, бидете посветени и имајте желба за учење и лично усовршување!“