Anëtarët e dalluar

ПОЧЕСНИ ЧЛЕНОВИ СО ПОЗНАЧАЈНИ ЛИЧНИ ДОСТИГНУВАЊА

orde gjorgjioski
м-р Орде Ѓорѓиоски

m-new-1
Марија Јаневска​ 

rashela

ДВМ д-р Рашела Мизрахи

бојан гиевски

Бојан Гиевски

Ева Михаиловска

д-р Ева Михаиловска

stikov_photo_small

д-р Никола Стиков

   

 

ПОЧЕСНИ ЧЛЕНОВИ – ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТИ И ОСТАНАТИ ПАРТНЕРСКИ ОРГАНИЗАЦИИ

3875e7d

Кристина Петровска

Михаил Огненовски 

Михаил Огненовски

илија јованов

Илија Јованов 

davor poposki 

Давор Поповски

Shaban Arsllani

Шабан Арслани

Харун Бајрам

Харун Бајрам

Јане Митрески

Јане Митрески

 

 

ПОЧЕСНИ ЧЛЕНОВИ – СО ПРИДОНЕС ВО РАЗВОЈОТ НА АСОЦИЈАЦИЈАТА

Gazmend IbrahimiГазменд Ибрахими

Климентина Ѓорѓиоска

Климентина Ѓорѓиоска