PËR ANQAP

ASOCIACIONI NACIONAL I QYTETARËVE AKADEMIK PRESTIGJIOZ është asociacioni i parë në Maqedoni e cila ka për qëllim të ju ndihmon studentëve më të suksesshëm nga të gjitha profesionet në aspektin e zhvillimit të kreativitetit dhe aftësive sipërmarrëse, njëkohësisht edhe në zhvillimin personal si individ dhe karierën tonë. ANQAP është asociacion jo qeveritar, i vetëmbajtur, jo-profitabil dhe jo partiak i qytetarëve të cilët në vendin e tyre por edhe më gjërë i realizojnë të drejtat e tyre dhe të lira individuale dhe kolektive.

MISIONI – të shfrytëzohet maksimalisht potencijali i studentëve më të suksesshëm nga të gjitha profesionet nëpërmjet zhvillimit te kreativitetit dhe nëpërmjet aftësive të tyre sipërmarrëse.

 

your luxury itemPRESTIGJI – ANQAP prezanton rrjetë të elitës intelektuale të kohës së re e cila I veçon studentët më të suksesshëm nga të gjitha profesionet.

 

 

Priznanie

NJOHJE – Anëtarësimi në ANQAP nënkupton njohje për suksesin akademik të studentëve të të gjithë universiteteve në Republikën e Maqedonisë.

 

 

Uspeh

SUKSES – Me dhënjen e mirënjohjes për të arrituart e deritanishme akademike, nëpërmjet hyrjes së rrjetit të elitës intelketuale të kohës së re, anëtarëve të ANQAP-it i’u rriteten mundësitë për sukses në zhvillimin e tyre personal dhe për zhvillimin e karierës.

 

PSE TË BËHESH ANËTAR

Antarësimi në ANQAP është i lirë dhe me vetëdëshirë. Anëtarët e asociacionit përveq që fitojnë hyrje në rrjetin e qytetarëve akademik prestigjioz – elitës intelektuale të kohës së re, poashtu kanë mundësinë të marrin pjesë në gara të ndryshme ku mes dhuratava fituese do të janë të mbuluara edhe harxhimet për programën studentore WORK AND TRAVEL gjatë qëndrimit dhe punës në SHBA, tajnime të ndryshme falas, etj,. Poashtu, çdo anëtar do të merr pjesë në ndarrjen solemne të ndarjes së sertifikatëve për anëtarësimin në Asociacionin Nacional i Qytetarëve Akademik Prestigjioz dhe do ketë poashtu mundësinë të mer pjesë në një trajnim të sertifikuar. Përfundimisht, anëtarëve të ANQAP do i’u krijohet nga një profil personal në ueb-faqen e asociacionit ku do mund t’i vendosin CV-të e tyre personale ku ndaj të cilës kanë hyrje shumë punëdhënës në Republikën e Maqedonisë dhe më gjërë.

Në të ardhmen, me qëllim që të shfrytëzohet i gjithë potenciali i anëtarëve të ANQAP, do të organizohen trajnime dhe aktivitete për zhvillimin e kreativitetit, inovacionit, aftësive sipërmarrëse dhe ndaj aftësive të të tjera shoqërore për të cilët anëtarët e ANQAP-it do përfitojnë nëpërmjet marrjes së lirimeve adekuate.

 

PARTNERËT STRATEGJIK

Orbis-logo logo-footer oie_transparent (46) site tri zaedno - transparentni
neuromedika zdravje radovo logo_strumica  

PARTNERËT PUNËDHËNËSIT

oie_transparent (44) logo hit macedonia2_logo_fakom swisslion transparent
montenegro_logo office_plus adora ideal sipka
beton hemomak pesticidi Okitex_Logo_Illustrator DABAR-LOGO
cermatovo image description logo blizoo image001 (2)
porsche-macedonia-logo BIMILK_Logo_01 stobi_winery 17-varus

ORGANIZATAT PARTNERE – PARLAMENTI STUDENT

spuko спукм спугд дут
апостол павле уацс2 лого - фон УТМС

ORGANIZATA TË TJERA PARTNERE

ИСЛАА аиесек swta logo (1)

PARTNERËT MEDIA

сител 24-vesti_logo alfatv_logo kanal5 - 2
Fakulteti.mk-Logo-Horizontalno мкд.мк лого патоказ logo
метрополис stp_tviris_2 твм markeing365
охриднењс кинотека